ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά από 39€ και άνω
Παράδοση σε 2-4 ημέρες

Dip Dap Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας Mini Αλεπού 73x46 εκ Μπλε


  • Ευρετήριο ΚατασκευαστώνDipDap
  • Κωδικός Προϊόντος: DΙΡ-ΜS03/5
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Παραλαβή:

  • 89,00€


Με ένα ποδήλατο ο κόσμος του μεγαλώνει!

Η Dip Dap κατασκευάζει ξύλινα παιχνίδια υψηλής ποιότητας και ελκυστικού σχεδιασμού. Σίγουρα θα σας εκπλήξει! 

Κάθε παιδί περιμένει το πρώτο του ποδήλατο με χαρά και ενθουσιασμός. Πρόσφερε του την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται στις πρώτες του βόλτες για να κατακτήσει τον κόσμο του. Υπέροχες βόλτες με την οικογένεια στην πόλη η στην φύση μόλις ξεκινάνε. Το ποδήλατο DIP DAP είναι ένα εξαιρετικό πρώτο ποδήλατο για παιδιά που ξεκινούν από την ηλικία των 3 ετών.

Βάλτε το κράνος και ανοίξτε του τον δρόμο σε νέες περιπέτειες!

Με το ποδήλατο ισορροπίας το παιδί μαθαίνει πρώτα να ισορροπεί και μετά μαθαίνει να κάνει πετάλι. Τα ποδήλατα ισορροπίας θεωρούνται ως ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης ποδηλάτου από μικρές ηλικίες. Βοηθάει το παιδί να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία του και κυρίως να αναπτύξει σταδιακά την ισορροπία και τον προσανατολισμό του, που είναι η πλέον ασφαλής προσέγγιση στην εκμάθηση ποδηλάτου για ένα παιδί.

Το ποδήλατο DIP DAP είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ σημύδας, υλικά υψηλής ποιότητας και καλά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά.

- Ελαφρύ, αλλά στιβαρό. Ζυγίζει μόνο 3,4 κιλά. Η σέλα του ρυθμίζεται εύκολα μεταξύ των 30 και 39 εκατοστών ύψους, ενώ διαθέτει κάλυμμα από ανθεκτικό ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται εύκολα.
- Διαθέτει ρόδες 10" με κανονικά λάστιχα ποδηλάτου (με αέρα).
- Μοναδικό σύστημα διεύθυνσης που αποτρέπει ακραίες αλλαγές κατεύθυνσης, προσδίδοντας επιπλέον σταθερότητα και ασφάλεια.
- Κατάλληλο τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.

Μπορεί να συνδυαστεί με τα όμορφα και πρακτικά τσαντάκια της Dip Dap που πιάνουν και στηρίζονται στο τιμόνι, αλλά και με τον ειδικό ιμάντα που θα διευκολύνει το κουβάλημά του.

Το τέλειο δώρο.

Κάθε παραγγελία συσκευάζεται για δώρο!

Ηλικία                    : Απο 2 ετών 
Διαστάσεις            : 73x46 εκ
Ύψος Σέλας          : 30-39 εκ
Βάρος ποδηλάτου3.4kg


Διαθέσιμες Επιλογές